Uitstekende
service
Gratis verzending
vanaf € 49,=
LEGO onderdelen kwijt?
Bij ons zijn ze verkrijgbaar
Ook oude sets bij ons verkrijgbaar.
Veel sets op voorraad


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is en/of de dichte LEGO doos niet geopend is.
Bij verbreking van de verzegeling en/of opening van de (LEGO) verpakking is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien uw bestelling een LEGO set betreft buiten het actuele LEGO assortiment (voorkomend in de laatste LEGO catalogus) en speciaal voor u is besteld dan kan deze niet meer geretourneerd worden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bussum@bouwsteenwinkel.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.