Uitstekende
service
Gratis verzending
vanaf € 49,=
LEGO onderdelen kwijt?
Bij ons zijn ze verkrijgbaar
Ook oude sets bij ons verkrijgbaar.
Veel sets op voorraad

LEGO kinderfeestjes

Is je kind tussen de 5 en 12 jaar en helemaal gek van LEGO. Vier dan zijn of haar verjaardag bij Bouwsteenwinkel. Wij organiseren de leukste LEGO verjaardagsfeestjes die niet snel worden vergeten. Zowel jongens als meiden van 5 tot 12 jaar beleven een geweldige verjaardag. Na afloop krijgt iedereen een LEGO Super Bouwer diploma mee naar huis.

Kinderfeestje

In ongeveer 2,5 uur gaan wij samen de mooiste LEGO wereld maken naar eigen inzicht en fantasie van de kinderen. U kunt er ook voor kiezen om de kinderen samen een set te laten bouwen maar de LEGO wereld is een zeer leuke, leerzame en creatieve manier om de jarige job samen met zijn of haar vriendjes en vriendennetjes een onvergetelijk verjaardagsfeestje te laten hebben.

Dit superleuke LEGO feest duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 13,50 per kind.

Eten en drinken

Natuurlijk krijgen de kinderen honger en dorst van al dat bouwen en spelen. Daarom hebben we lekker limonade, snoepjes en chippies. Dit zit standaard in de prijs inbegrepen.

Taarten

Wij kunnen ook fantastische lego taarten of cup cakes verzorgen. Hier zijn alle mogelijke lego thema’s voor te bedenken. Deze taarten moeten minimaal 2 weken van te voren besteld worden. Vraag bij ons om de mogelijkheden!

Groepsgrootte

Voor feestjes hanteren wij maximaal 16 kinderen (vanaf 6 kinderen). Er is altijd maar één feestje tegelijkertijd.

Extra’s

Ter afsluiting van het feestje kunnen de kinderen een legofiguurtje kiezen welke zij zelf kunnen samenstellen. Een zeer persoonlijk aandenken. De kosten hiervan zijn€ 1,50 per stuk.

Voor de hongerige LEGO bouwers is er een mogelijkheid om per persoon 2 hotdogs erbij te kiezen.
Deze heerlijke hotdogs worden geserveerd met mayonaise, ketchup en curry.
De prijs voor 2 hotdogs is € 3,50 per persoon.